Dubrovčanin osramotio bahate iznajmljivače: “Sramota me iznajmljivati po suludim cijenama, ustupit ću stan besplatno”

Foto: Pixabay / Screenshot / Facebook

DUBROVNIK – U grupi Iznajmljivanje stanova Dubrovnik osvanula je zanimljiva i moglo bi se reći, poučna ponuda Dubrovčanina koji je svoj stan u Zatonu ponudio besplatno i time posramio neke iznajmljivače koji iznajmljuju po ogromnim cijenama, a onda izbace svoje najmoprimce van 1. lipnja.

Njegova objava na Facebook grupi Iznajmljivanje stanova Dubrovnik privukla je ogromnu pozornost i odobravanje sugrađana.

“S obzirom da me sramota i da nemam obraza iznajmit ljudima stan po ovim suludim cijenama koje vidim da se ovdje objavljuju i onda im 1.6. reći da izlaze, ja sam voljan ustupit dvosoban stan u Zatonu do 1.6. bez ikakve najamnine tj. besplatno i da se plaćaju samo režije. U tom slučaju molim da se jave u inbox samo oni kojima je to stvarno i iskreno potrebno.

Ovi gladni para neka i dalje iznajmljuju kako hoće, ali za taj način do 1.6. treba imati obraza ljudima pogledati u oči, pogotovo po onim cijenama koje traže”, objavio je Dubrovčanin koji je u vrlo kratkom vremenu prikupio ogroman broj pozitivnih reakcija na neuobičajenu objavu.

Foto: Screenshot / Facebook

D.G.