2 min. čitanja

U srijedu u 10:00 otvara se 23. Biograd Boat Show

U srijedu u 10:00 otvara se 23. Biograd Boat Show
Foto: BBS

BIOGRAD NA MORU – Ovogodišnji Biograd Boat Show potvrdit će status Biograda kao vodećeg međunarodnog nautičkog sajma.  Sav izložbeni prostor je rasprodan s više od 300 izlagača i tvrtki sudionika.

Nautička industrija imala je uspješnu godinu u Hrvatskoj, a ovogodišnji izlagači općenito su poboljšali kvalitetu svojih izložaka. Očekujte vidjeti stotine plovila u rasponu od 2 do 20 m, s brojnim svjetskim i hrvatskim premijerama, ali i impresivan asortiman proizvoda ponuđen za izravnu prodaju. Biograd Boat Show je najbolja prilika da vidite najveći izbor brodova u regiji i kako biste osigurali najbolje uvjete isporuke i cijene. Bit će mnoštva  demonstracija i morskih testiranja i izazova, kao i prilika za krstarenje jednim od najluksuznijih event brodova u Hrvatskoj odnosno multifunkcionalnim event brodom „Nada“, u vlasništvu ILIRIJE d.d., kapaciteta sjedećih mjesta za 182 osobe na dvije palube, sa vlastitim restoranom i vrhunskom audio/video opremom.

Manifestacija je također poznata po gastro i zabavnoj ponudi s dobrom hranom ponuđenom na brojnim mjestima, kao i kod odabranih dobavljača autohtone hrane na Festivalu Izvornosti, jednako kao i po zabavnom programu svake večeri nakon zalaska sunca. Boat show doživljaja ključ je priredbe koji privlači mnoge međunarodne posjetitelje, čime je ovaj događaj prerastao u jednu od najvažnijih hrvatskih manifestacija.

Ovogodišnja će izvedba pomorskom svijetu dokazati da je Hrvatska vodeća snaga u nautičkom svijetu, te da je Biograd u njegovom središtu. Biograd Boat Show jedan je od vodećih u razvoju business to business odnosa, kroz Biograd B2B, koji uključuje i Croatian Charter Expo, jedan od vodećih svjetskih događaja za jaht charter, kao i 5. nautički dani HGK-a s impresivnim nautičkim kongresnim programom koji okuplja vodeće tvrtke nautičke industrije.

Iako je sav izložbeni prostor rasprodan, nautičke tvrtke i dalje mogu sudjelovati registriranjem na Biograd B2B business to business platformi i imati potpuni pristup sajmu i online Biograd B2B Directory, gdje mogu predstaviti svoje proizvode i usluge drugim sudionicima i zakazati sastanke unaprijed.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.