1 min. čitanja

Riječka policijska uprava zapošljava više državnih službenika na neodređeno vrijeme

Riječka policijska uprava zapošljava više državnih službenika na neodređeno vrijeme
Foto: MUP

RIJEKA – Policijska uprava primorsko – goranska  raspisala je Natječaj za prijam državnih službenika na neodređeno vrijeme. Traže ukupno 16 novih djelatnika.

U policijskoj postaji Rijeka traže jednu osobu za radno mjesto administrativnog referenta za evidencije te jednog stručnog referenta za poslove prekršajnog postupka, dok u postajama na Cresu i Rabu traže po jednog upravnog referenta.

Prometna policija u Rijeci traži dvije osobe za radna mjesta administrativnog referenta za evidencije, a treba im i jedan izvršitelj za radno mjesto administrativnog referenta za poslove prekršajnog postupka.

Pomorska i aerodromska policija u Rijeci traže jednog stručnog referenta za poslove prekršajnog postupka, dok Odjel za ljudske potencijale traži povoljnog kandidata za radno mjesto stručnog referenta za kadrovske poslove.

Otvoreno je i radno mjesto blagajnika u Odjelu financijskih poslova, dok Odjel uslužnih poslova traži osobu za radno mjesto višeg stručnog referenta za poslove tekućeg održavanja, i to je ujedno jedino radno mjesto u natječaju za koji se traži viša stručna sprema.

Odjel za informatiku i komunikaciju Primorsko-goranske policije traži jednu osobu za mjesto policijskog tehničara za komunikacije.

Sektor za imigraciju i državljanstvo traži jednu osobu za poziciju administrativnog tajnika u Službi za upravne poslove, u Odjelu za prijavništvo i osobne isprave traže dva upravna referenta dok jednog referenta traže i u Odjelu za prometne isprave.

Sveukupno, primorsko-goranska policija zapošljava 16 novih djelatnika na neodređeno vrijeme uz probni rok od 3 mjeseca. Za sva radna mjesta traži se srednja stručna sprema, osim za posao višeg referenta u Odjelu uslužnih poslova.

I ovdje branitelji, ratni vojni invalidi, pripadnici nacionalne manjine te osobe s invaliditetom imaju prednost pri zapošljavanju u odnosu na ostale građane.

Rok za prijavu na natječaj je 8 dana od objave u Narodnim novinama, a tekst i uvjete natječaja možete pronaći OVDJE.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.