1 min. čitanja

Nakon dvije godine pauze na Jadran se vraća popularna utrka

Nakon dvije godine pauze na Jadran se vraća popularna utrka
Foto: Skraping.hr/Boris Kačan

TKON – Vraća se Škraping, jedna od najpopularnijih utrka na Jadranu, koja se posljednje dvije goidne nije održava zbog pandemije.

Utrka će se održati 12. ožujka u Tkonu, a svi zainteresirani sudionici mogu se prijaviti do 7. ožujka. Riječ je o najvećoj i najposjećenijoj trekking utrci u Hrvatskoj koja je podijeljena u četiri kategorije.

Najzahtjevnija utrka je Ultra – 45 kilometara duga trasa namijenjena iskusnim sportašima koji će startati iz mjesta Ždrelac na zapadnoj strani otoka Pašmana. Challenger – dionica duga 25 kilometara upoznaje sudionike sa starinama i ljepotama Pašmana. Tu je i Active kao jednostavnija kategorija utrke koja obuhvaća 12 kilometara hodanja ili trčanja na svježem zraku s pogledom na Nacionalni park Kornati i cijeli zadarski arhipelag, a u kategoriji Light – 6 kilometara mogu sudjelovati djeca i odrasli koji planiraju provesti vrijeme na Škrapingu u druženju i šetnji u prirodi.

Sve koji planiraju iskoristiti već uplaćene startnine od 2020. godine organizatori mole da putem e-mail adrese skraping@tkon.hr potvrde žele li ih iskoristiti za ovogodišnji Škraping.

One natjecatelje koji nisu u mogućnosti sudjelovati na ovogodišnjoj, 16. po redu utrci organizatori također mole da se putem e-maila jave za povrat.

Prijave se primaju OVDJE.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.