1 min. čitanja

Ronioci i jedriličari očistili podmorje u uvali Baluni – Pomagali im i najmlađi članovi

Ronioci i jedriličari očistili podmorje u uvali Baluni – Pomagali im i najmlađi članovi
Foto: PIK Mornar

SPLIT – Jedriličarski klub Mornar te Podvodno istraživački klub Mornar organizirali su čišćenje podmorja lučice ispred JK Mornar u uvali Baluni.

Dok je veći dio Hrvatske sunčanu subotu iskoristio za izlete, odmaranja u prirodi ili šetnje, ekipa entuzijasta i zaljubljenika u more iz JK Mornar i Podvodno istraživačkog kluba Mornar marljivo su čistili razno smeće koje su nesavjesni pojedinci odbacili u more. U zajedničkoj ekološkoj akciji iz mora je izvađeno 3 kubika raznog otpada, uglavnom plastike, stakla, metala, ribarskih mreža i slično.

Foto: PIK Mornar

Akciji su se pridružile i mlade snage spomenutih klubova koje su pomagale u prihvatu otpada iz mora. Dobro je da se mlađe generacije pridružuju ovakvim događajima na kojima se uče odgovornom ponašanju prema moru te savjesnom razvrstavanju i odlaganju otpada na za to predviđena mjesta.

Mornarevci odnosno jedriličari i ronioci dogovorili su se kako će nastaviti suradnju na čišćenju otpada unutar lučice, a kako je izgledala njihova hvalevrijedna radna akcija pogledajte u galeriji.

Prev 1of5 Next

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.