1 min. čitanja

Odličan početak sezone na Hvaru

Odličan početak sezone na Hvaru
Foto: N1/Screenshot

U Sunčanom Hvaru zadovoljno trljaju ruke, u hotelima je 1.200 turista, booking je jako dobar, a lipanj je bolji nego 2019. godine.

Paklinski otoci velika su atrakcija i turistički mamac na otoku Hvaru. Barkarjoli zadovoljno trljaju ruke jer su im barke prepune turista unatoč višim cijenama nego lani.

– Bit će nam dobra sezona, puno bolja od korona godina, a hoće li biti bolja od 2018. i 2019. godine, to ćemo još vidjeti – govori jedan barkarjol.

– Pa dolaze odasvuda. Ima Španjolaca, Njemaca, Engleza – dodaje njegov kolega.

Turistima naviklima na inflaciju u svojim zemljama, cijene više ne smetaju. Ne prigovaraju niti za karte za brod, niti za cijene u restoranima i kafićima. – Cijene su skroz poštene – kaže jedan turist.

Zadovoljni su i u Sunčanom Hvaru. U hotelima je 1200 turista. Booking je jako dobar a lipanj je bolji nego 2019. godine.

– Zauzetost hotela je preko 90 posto, većina gostiju dolazi sa tržišta Sjedinjenih američkih država, Velike Britanije i drugih europskih zemalja, i u principu to su sve gosti veće platežne moći. Ostaju 3 do 4 dana, vole pojesti i popiti dobro a vole i izlete i brodove – objašnjava zaposlenica hotela.

Hrvatska Ibiza meka je dobre zabave. Noćni klubovi i beach barovi još se oporavljaju od korona godine i nastoje proširiti svoju ponudu.

Sve je spremno za još jednu sezonu u kojoj će se Hvar sigurno naći na vrhu raznih top lista naj destinacija, svjetskih i europskih.

Z.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.