Misterij nestale Britanke u centru Šibenika – Policija objavila novu fotografiju

Foto: Boris Kačan (Ilustracija) / MUP

ŠIBENIK – U ponedjeljak 27. lipnja šibenska policija zaprimila je prijavu da se u jutarnjim satima tog dana u Šibeniku u nepoznatom pravcu udaljila državljanka Velike Britanije starosti 80 godina.

Radi se o Ellen Betty Solomons iz Londona, a na stranici Nestali piše da govori engleski jezik i visoka je 158 cm.

Od svjedoka koji su svoj iskaz već dali policiji doznajemo da se Britanka nalazila u skupini turista koji su razgledali stari dio grada i odjednom je nestala. Navodno je posljednji put viđena od strane drugih turista iz skupine koji su joj pomogli podići novac s bankomata (kod Medulićevog trga), no od tada joj se gubi svaki trag.

Kako je moguće da nestane osoba u središtu Šibenika i dva dana o njoj nema nikakvog traga, do trenutka njenog pronalaska ostaje misterij.

U trenutku nestanka, gospođa je bila odjevena plavu majicu dužih rukava, sive hlače dužine ispod koljena, tenisice Skechers zelene boje, a jutros je šibenska policija objavila novu fotografiju.

Molimo sve građane da ukoliko raspolažu bilo kakvom informacijom o nestaloj obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na naš besplatan broj 192 ili 112.