1 min. čitanja

Dubrovnik od sutra do kraja vikenda pod posebnim mjerama sigurnosti

Dubrovnik od sutra do kraja vikenda pod posebnim mjerama sigurnosti
Foto: Pixabay

DUBROVNIK – U Dubrovniku sutra počinje petnaesta godišnja međunarodna konferencija Dubrovnik Forum, koja će trajati do subote. U nedjelju ujedno počinju i 73. Dubrovačke ljetne igre. Tim povodom iz policije obavještavaju građane i posjetitelje Dubrovnika da će od sutra do nedjelje na području grada biti na snazi posebne mjere sigurnosti koje će utjecati na normalno odvijanje prometa.

Obavještavaju građane da će od petka, 8. srpnja do ponedjeljka, 11. srpnja privremeno dolaziti do zastoja na prometnicama koje vode od Zračne luke Dubrovnik do hotelskog smještaja stranih delegacija koje će prisustvovati navedenim skupovima kao i u zoni stare gradske jezgre, gdje se otvaraju 73. po redu Dubrovačke ljetne igre.

Svečanost otvaranja Igara je u nedjelju, u 21 sat ispred crkve sv. Vlaha podizanjem zastave Libertas uz stihove Himne slobodi. Goste očekuje 47 dana raznovrsnog programa u kojem će uživati domaća i inozemna publika svih uzrasta.

Iz policije mole građane razumijevanje i strpljenje u slučaju zastoja u prometu te ih ujedno pozivaju da poštuju upute policijskih službenika na terenu.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.