2 min. čitanja

PRONAĐEN NESTALI PARTIJANER Doplivao do otoka, potražio pomoć i dok je za njim trajala potraga, nikome se nije javio!

PRONAĐEN NESTALI PARTIJANER Doplivao do otoka, potražio pomoć i dok je za njim trajala potraga, nikome se nije javio!
Foto: Željko Gligora

NOVALJA - Hrvatska gorska služba spašavanja, policija, vatrogasci i Civilna zaštite iz Kolana popodne su tragali za nestalim mladićem koji je jučer skočio s party broda u more kod otoka Mauna i plivao do otoka.

Srećom, potraga za nestalim partijanerom je uspješno završena!

- Poslije njegovog demonstrativnog odbijanja da se vrati na brod Princ Kornata,kapetan je pozvao manji gliser koji je iz Novalje s organizatorom Matijom Blaževićem krenuo u potragu - kazao je Načelnik stožera civilne zaštite općine Kolan, Željan Gligora.

Zbog mraka je obustavljena potraga te je preuzela policiha s gliserima. Danas u 17.00 sati na teren je izašao HGSS, Policija, Stožer civilne zaštite Kolan, Dvd Kolan.

- Od gosta koji ljetuje u kući na otoku Maunu smo dobili informaciju da je tražio pomoć u jutarnjim satima te su našli goste sa gliserom talijanskih registracija i prebacili u Novalju! Hvala svima jer ovo je sretan završetak! - kazao je Gligora.

Poznavanje terena potrage i iskustvo su urodili plodom! Dok imate ovakve ljude na raspolaganju od HGSSa,Policije,DVDa i...

Posted by Željan Gligora on Saturday, August 13, 2022

Neslužbeno doznajemo da je mladić njemačkog govornog područja i odmah po dolasku u civilizaciju zatražio je mobitel kako bi nazvao majku. Tako mu se doznao i identitet. Hoće li policija zbog ove potrage protiv mladića podići kakvu prekršajnu ili kaznenu prijavu, doznat ćemo u ponedjeljak.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

POTRAGA ZA MLADIĆEM Skočio s party broda u more, doplivao do kopna i nestao | | Morski HR
Načelnik stožera civilne zaštite Općine Kolan Željan Gligora objavio je javni poziv za pomoć, kako bi se pronašao mladić koji je nestao sinoć na otoku Maunu kod Paga. Apel za pomoć prenosimo
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.