2 min. čitanja

ZAPIŠITE OVO NEGDJE Vučić: "Dok sam živ, neću u Hrvatsku na more"

ZAPIŠITE OVO NEGDJE Vučić: "Dok sam živ, neću u Hrvatsku na more"
Foto: Pexels / Miloš Miškov / Twitter / Screenshot

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić kazao je u intervjuu za Prvu televiziju kako daje sve od sebe da Srbija ima najbolje odnose sa susjedima, pa se u nedostatku argumenata, dosjetio Drugog svjetskog rata.

Vučić je rekao da više desetaka tisuća ljudi svake godine ljetuje u Hrvatskoj, a da je njegov stav da on, "dok je živ, neće tamo na more". Dodao je kako ne zamjera građanima Srbije koji ljetuju u Hrvatskoj. A da se podsjetimo, na hrvatskoj obali odmara ih 60 posto više no lani u istom razdoblju!

- Oni građani koji već ljetuju tamo su samim time pokazali svoj stav o tome. Moj stav je da ja tamo ne bih ljetovao i to je u redu. Svatko ima svoje mišljenje i to je suština demokratskog društva - rekao je Vučić, a prenosi N1.rs.

Podsjetimo, nije prošlo 24 sata da predsjednik jedne susjedne zemlje nariče nad činjenicom da mu se brani prelazak granice.

PROČITAJTE JOŠ:

VUČIĆ OPET CMIZDRI: “Ja neću na more, ali hoću u Hrvatsku, zašto mi ne date?” | | Morski HR
Službenoj Srbiji iz nekog su razloga ovih dana puna usta Hrvatske. Je li tome razlog skretanje pozornosti na poražavajuću ekonomsku situaciju kod kuće, činjenica da nikad više Srba ne ljetuje na
Na obali značajno više turista iz Srbije | | Morski HR
Jadran je i ove turističke sezone poželjna destinacija za brojne goste iz Srbije. Na hrvatskoj obali odmara ih 60 posto više no lani u istom razdoblju, piše Večernji list. Štoviše, brojke su
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.