2 min. čitanja

VIDEO Živčani zaposlenik se ispred Modre špilje gliserom zaletio na goste i urlao: "Kretenu jedan, biži kući!"

VIDEO Živčani zaposlenik se ispred Modre špilje gliserom zaletio na goste i urlao: "Kretenu jedan, biži kući!"
Foto: 24 sata / Screenshot

KOMIŽA - Modra špilja u četvrtak ujutro bila je zatvorena za posjetitelje, koji su ipak došli pogledati kako izgleda ispred. Tu ih je verbalno napao djelatnik, a direktorica Brigita Fiamengo se najdublje ispričava za ovo što se dogodilo.

- Kretenu jedan! Biži ča odavde, biži kući, pi*ka ti materina! Razbit ću tebe i brod! Idiote jedan! Idiote!

Čuje se iz snimke koja je portalu 24 sata stigla od čitatelja, a nastala je pred ulazom u Modru špilju na obali Biševa u četvrtak ujutro.

Čovjek, koji se nalazi na brodu u vlasništvu Nautičkog centra Komiža, osim pogrdnih izraza, u jednom trenutku bio je toliko blizu turističkom brodu, a bili su veliki valovi, da se činilo kako će se zabiti u njega. Sve kako bi otjerao turiste odavde.

Naime, Modra špilja bila je zatvorena za posjetitelje, a kako nam je čitatelj upućen u ovu situaciju objasnio, turisti ponekad ne vjeruju da ne mogu u tu znamenitost pa ih skiperi dovedu pred ulaz kako bi ih uvjerili da je zatvoreno.

Treba napomenuti kako se sve to dogodili upravo u trenutku kad su župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban i gradonačelnica Komiže, Tonka Ivčević otvorili Centar za posjetitelje Modra Špilja – Biševo.

Također, Nautički centar Komiža je, prema podacima koje objavljuje Poslovna Hrvatska u stopostotnom državnom vlasništvu. Kakve ljude zapošljavaju, najbolje je da prosudite i sami:

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Otvoren Centar za posjetitelje Modra Špilja – Biševo, a sve zasjenio skandal državnog zaposlenika | | Morski HR
VIS/BIŠEVO - Župan Splitsko-dalmatinske županije Blaženko Boban otvorio je danas na Biševu pored Visa Centar za posjetitelje Modra Špilja – Biševo. Radi se o projektu vrijednom 27 milijuna kuna koji
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.