2 min. čitanja

Hrvatska će na SP-u u Kataru imati i hotel na moru - spektakularnu "Hrvatsku kuću"

Hrvatska će na SP-u u Kataru imati i hotel na moru - spektakularnu "Hrvatsku kuću"
Foto: HNS Twitter

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetsko prvenstvo u Katar u obranu srebra iz Rusije krenut će jača i za senzacionalnu i spektakularnu “Hrvatsku kuću” na moru.

Ugovori su potpisani i sve dozvole osigurane, pa će za vrijeme Svjetskoga nogometnog prvenstva u Kataru na vezu u Dohi biti i najduži jedrenjak na svijetu sa križnim jedrima, 162 metra dugi “Golden Horizon” hrvatskog Brodosplita. Taj golemi jedrenjak bit će platforma za promociju sveukupne hrvatske izvrsnosti, od turizma i gastronomije do kulture, ekonomije i, naravno, sporta, a ono što je jednako važno – bit će to i hotel sa šest zvjezdica za 300 sretnika!

- Hrvatski nogometni savez od samog početka prati sve napore da se ostvari taj izvrsni i izazovni projekt. S velikim zadovoljstvom primili smo vijest da će taj predivni jedrenjak biti dio predstavljanja Hrvatske na SP-u u Kataru. U kontaktu smo s ljudima koji su sve to realizirali i Hrvatski nogometni savez logistički će pomoći taj veliki projekt za promociju hrvatskog nogometa, ali i cijelu hrvatsku državu - izjavio je Marijan Kustić, predsjednik HNS-a.

Detalji projekta, kao i to kako će se i pod kojim uvjetima moći doći do smještaja na tom jedrenjaku hotelu za vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru, znat će se za desetak dana i biti javno dostupni. Projekt je realiziran i zahvaljujući Croatian Business Councilu Katar koji već godinama promiče hrvatske interese u Kataru, piše novinar Večernjeg lista Karlo Ledinski, prenosi N1.

Hina

PROČITAJTE JOŠ:

DOZNAJEMO Brodosplit prodaje Golden Horizon! | | Morski HR
Najduži jedrenjak na svijetu s križnim jedrima Golden Horizon, od danas je službeno na bubnju. Brodosplit prodaje svoje remek djelo, potvrdio je to za Morski HR glasnogovornik splitskog škvera Josip
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.