1 min. čitanja

Prijateljice finske premijerke pokazale gole grudi putnicima Jadrolinije

Prijateljice finske premijerke pokazale gole grudi putnicima Jadrolinije
Foto: Screenshot/TikTok

Finska premijerka Sanna Marin posljednjih je dana pod lupom javnosti zbog snimki koje su procurile u javnost, a koje prikazuju šeficu finske vlade u opuštenom izdanju, izvan radnog vremena, u društvu prijatelja. A upravo su njezini prijatelji odnosno prijateljice došle pod svjetla reflektora zbog razuzdanog ponašanja na Jadranu.

Na TikToku je osvanuo video u kojem tri premijerkine prijateljice dotrčavaju do pramca broda i nakon odbrojavanja kamermana pokazuju gole grudi putnicima Jadrolinije koja je prolazila pored njih. Kapetan trajekta potom im je potrubio, što je veselu družinu dodatno obradovalo, piše Dnevnik.hr.

Video je objavila Sannina prijateljica, Sabina Sarkka, a nije poznato kada je točno snimljen ni je li i premijerka bila s njima jer je nema u kadru.

Premijerka Finske našla se na meti dežurnih moralista nakon što su u javnost procurile snimke na kojima se vidi kako u slobodno vrijeme tulumari s društvom. Iako je priznala da je konzumirala alkohol, za drogu je rekla da nije konzumirala što je potvrdila i testom nakon pritiska javnosti. Kasnije se javno ispričala zbog neprimjerenih fotografija koje su izašle u javnost.

Video u kojem prijateljice finske premijerke pokazuju gole grudi putnicima Jadrolinije pogledajte  OVDJE.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.