Je li ovaj teren najljepše nogometno igralište u Hrvatskoj?

SUTOMIŠĆICA – Nije novost da je Hrvatska prekrasna zemlja čije ljepote privlače milijune gostiju iz cijelog svijeta. Oni koji ovog ljeta stignu na otok Ugljan, moći će svjedočiti i novoj atrakciji: doista prekrasnom novom igralištu lokalnog kluba NŠK Sveti Mihovil.

Ovaj je klub smješten u mjestu Sutomišćica na istočnoj obali, a predstavlja dva otoka – Ugljan i Pašman.

Sv. Mihovil bacio se na obnovu igrališta smještenog na sjajnoj lokaciji na samoj obali, tek nekoliko metara od mora. Teren je ne tako davno bio u vrlo lošem stanju – na njemu su čak rasli i krumpiri – a sada u novom ruhu izgleda odlično, piše Gol.hr.

Veliki dan za lokalni klub uveličat će vrlo ugledan gost – Sv. Mihovilu u goste stiže prvoligaš NK Osijek. Susret je na rasporedu 14. svibnja u 18:00, a najavio ga je vratar Osijeka Krševan Santini, koji je rodom iz Lukorana na otoku Ugljanu.

Photo: Boris Kačan

Domaćini će sigurno znati prirediti dobru zabavu. Pogledamo li kakvom su bakljadom dočekali svoju djecu na povratku s turnira u Medulinu, nema sumnje da će znati na pravi način uveličati i ovaj veliki dan za svoj klub.

Usuđujemo se reći da dugo nismo vidjeli ljepši teren – ne bi nas čudilo da uskoro osvane i u stranim medijima na nekoj od lista najljepših svjetskih lokacija za nogometni teren.