1 min. čitanja

VIDEO Gori pogon za preradu ribe u Kaštelima: “Ovo je užasno, smrad je nesnosan!”

VIDEO Gori pogon za preradu ribe u Kaštelima: “Ovo je užasno, smrad je nesnosan!”
Foto: Youtube / Vatrogasci, Oni su naši Heroji / Facebook / Screenshot

KAŠTEL NOVI –  Jutros u 6.30 sati planulo je u pogonu za preradu ribe Nadalina u Kaštel Novom. Vatrogasci su na terenu i gase požar.

Prema prvim informacijama, nema ozlijeđenih. Nije poznat uzrok požara, više će se znati nakon gašenja i obavljanja očevida, piše Dalmacija danas.

Radno vrijeme je od 7 sati, tako da u trenutku izbijanja požara u tvornici nije bilo ljudi. Gašenje još traje, dim se zbog vjetra širi posvuda. Ljudi nisu šokirani jer nije prvi put da ovako gori.

– Ovo je užasno, išli smo prošetati i cijeli smo smrdjeli. Bilo je teško za disati već na 100 metara u ulici. Gore plastični paneli pa je smrad jako nesnosan – kazao je jedan Kaštelanin za 24 sata.

– Na terenu su i naši kolege iz Gomilice, ne znamo još točno koliko ih je, kao što ne znamo ni uzrok požara. Radi se, u svakom slučaju, o većem požaru, zahtjevnijim za gašenjem, koji još nije lokaliziran – kazao je za Slobodnu Dalmaciju u osam sati operater DVD-a Kaštela, te dodao kako će preciznije informacije imati oko 11 sati.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.