1 min. čitanja

Biograd Boat Show domaćin 4. po redu Dana nautike

Biograd Boat Show domaćin 4. po redu Dana nautike
Foto: BBS / Ilustracija

BIOGRAD – U sklopu Biograd Boat Showa, najvećeg sajma na moru u srednjoj Europi koji se održava od 21. do 25. listopada u Marini Kornati, u Biogradu na Moru, od 21. do 23. listopada održat će se i 4. po redu Dani nautike.

Dani nautike sastoje se od sjednica strukovnih nautičkih udruženja i zajednica Hrvatske gospodarske komore, niza edukacija i stručnih prezentacije, a ove će godine naglasak biti na utjecaju koronakrize na nautički turizam.

Sudjelovanje na glavnom panelu, koji će se održati u srijedu 21.10 u 15 sati, među ostalima su potvrdili su predsjednik Udruženja pružatelja usluga smještaja na plovilima – charter HGK Paško Klisović, predsjednik Udruženja marina HGK Sean Lisjak, predsjednik Udruženja turističkih brodara HGK Ante Rakuljić, vlasnik Pomorske agencije Simmor Andrija Šimić, Kristijan Staničić, direktor HTZ-a te predstavnici nadležnih ministarstava. Panel ćete moći pratiti uživo OVDJE  kao i sve ostale sjednice.

Biograd Boat Show je među tek nekoliko nautičkih sajmova na svijetu koji će se održati unatoč globalnoj pandemiji koronavirusa čime je zadržan kontinuitet i pozicija najvećeg sajama o moru u srednjoj Europi. Prijavilo se preko 200 izlagača, broj izloženih plovila, unatoč koronakrizi, približava se prošlogodišnjem rekordnom broju. BBS se prilagodio novonastalim uvjetima platformom za poslovno umrežavanje nautičkog sektora uz pomoć koje tvrtke virtualno mogu sudjelovati na sajmu te se susresti s izlagačima u Biogradu putem interneta.

Drugu godinu zaredom održat će se i Croatia Charter Expo, 22. i 23.10., također uz partnerstvo HGK. Croatia Charter Expo održava se u hali B u zapadnoj Marini Kornati. Čarter tvrtkama je omogućeno da svoje usluge prezentiraju i na vlastitim plovilima i to na gatu 14.

Biograd Boat Show održava se u organizaciji i domaćinstvu Ilirije d.d., uz pokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore.

Program 4. HGK Dana nautike možete pronaći OVDJE.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.