3 min. čitanja

ISS Yacht s inovativnim sustavom inventure opreme na plovilu i na Biograd Boat Showu

ISS Yacht s inovativnim sustavom inventure opreme na plovilu i na Biograd Boat Showu
Foto: ISS Yachts

BIOGRAD NA MORU – Nakon premijere ISS Yachts u rujnu, za samo nekoliko dana pružit će se još jedna prilika da uživo vidite potencijalne prednosti rješenja za Charter industriju. Tijekom Biograd Boat Show-a, koji će se održati od 21. do 25. listopada u marini Kornati u Biogradu na Moru, moći će se vidjeti kako inovativni RFID sustav poboljšava postupak odjave i upravljanje opremom. U Hrvatskoj će predstavnik tvrtke ISS RFID čekati posjetitelje tijekom svih sajamskih dana, kao i tim Euronautica koji je preuzeo ulogu ekskluzivnog agenta na lokalnom tržištu.

Rujanske prezentacije rješenja ISS Yachts, koje su se održale u tri hrvatske marine u Trogiru, Šibeniku i Biogradu na Moru, izazvale su veliko zanimanje hrvatske charter industrije. Nekoliko desetaka tvrtki sudjelovalo je u prezentacijama i sustav su opisali kao inovaciju na tržištu. Automatizacija postupka odjave jahti i skraćivanje vremena potpune inventure na manje od 2 minute izazvali su široko oduševljenje. Tijekom tih sastanaka neke su tvrtke odlučile instalirati i testirati sustav. Vrijedno je iskoristiti priliku i tijekom listopadskog salona brodova Biograd, čak i prije sljedeće sezone, upoznati sustav koji će uštedjeti vrijeme i novac, poboljšati kvalitetu usluga i bolje se pobrinuti za sigurnost kupaca.

Foto: ISS Yachts

ISS Yachts u praksi

Ovog proljeća i ljeta inovativni sustav testirala je hrvatska tvrtka Euronautic koja ima flotu od 72 jahte u dvije marine – Biograd na Moru i Pirovac. Ispitivanja su bila uspješna, što su potvrdila i pozitivna mišljenja predstavnika charter tvrtke koja je odlučila postati ekskluzivni agent ISS Yachts na hrvatskom tržištu.

– U ovim teškim vremenima za charter industriju želimo uvjeriti tvrtke da posebno sada vrijedi ulagati u tehnologiju. Pozivamo vas na naše brodove na kojima ISS Yachts već djeluje, gdje ćemo razgovarati o njegovoj funkcionalnosti i podijeliti iskustvo korištenja – poziva Katarina Vujević Babara, vlasnica tvrtke Euronautic.

Tijekom Biograd Boat Show-a, sustav će se moći testirati i na katamaranu Charter Novaka. Kao što kaže Michael Ginter, inženjer za razvoj proizvoda iz tvrtke ISS RFID, bit će to prilika da isprobate kako ISS Yachts radi na potpuno drugoj jedinici.

– Drago mi je da tvrtke s raznolikom flotom testiraju naše rješenje. Pet dana, zajedno s partnerima iz Euronautica i Charter Novaka, čekat ću posjetitelje. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi s radom sustava na katamaranu Dufour 430 Grand Large, Bavaria 38 i Fountaine Pajot Saona 47 – dodaje.

Foto: ISS Yachts

Dokazano rješenje

ISS Yachts omogućuje vam brzu provjeru stanja opreme vašeg broda. Sustav koristi RFID tehnologiju koja se temelji na identifikaciji radio frekvencija objekata opremljenih pametnim naljepnicama (oznakama). Čitatelju šalju informacije o svom statusu i omogućuju beskontaktnu inventuru.

Više informacija možete vidjeti OVDJE

Inteligentna sigurnosna rješenja

ISS RFID je poljski su start-up, koji djeluje na polju inteligentnih sustava temeljenih na radio tehnologiji. Tim je 2016. godine razvio i registrirao prototip RFID certifikata o nedopuštenom ponašanju, svjetsku inovaciju. Dvije godine kasnije, tvrtka je osvojila titulu Best Startup 2018 u programu ubrzanja Space3ac, koji kombinira potrebe industrije s tehnološkim startupima. Tvrtka već ima nekoliko inovacija. RFID tehnologija dobro je uspostavljena kao alat za kontrolu upotrebe opreme za proizvodnju elektroničkih komponenata u automobilskoj industriji i kao podrška upravljanju i iznajmljivanju građevinske opreme (male i velike).

Sponzorirani sadržaj

PROČITAJTE JOŠ:

INOVACIJA U CHARTERU Inventura opreme u plovilu, u svega dvije minute – ISS Yachts Show u Biogradu i Trogiru
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.