TEŠKA PROMETNA NESREĆA NA KRKU Dvoje poginulih, troje ozlijeđenih, automobil se zapalio

Foto: Boris Kačan / Ilustracija

MALINSKA – Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 23 sata na cesti DC102 na izlazu iz mjesta Krk prema Malinskoj. U nesreći, u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila riječkih registracijskih oznaka, smrtno su stradale dvije osobe.

U vozilu u kojem su smrtno stradali, nakon sudara izbio je požar. U drugom automobilu tri su osobe zadobile ozljede.

Očevid, kojim je rukovodila državna odvjetnica iz Rijeke, počeo je oko 1 sat ujutro, a tijekom jutra trebali bi se znati detalji.

Kako piše Dnevnik, prometnu nesreću izazvao je vozač Fiat Stila riječkih registarskih oznaka koji je iz još neutvrđenih okolnosti u jednom trenutku prešao u suprotnu stranu kolnika i izravno se sudario s automobilom marke VW Scirocco kojim je upravljao 22-godišnjak.

Prilikom sudara Stilo se odmah zapalio i u njemu su smrtno stradali vozač i suvozač, dok je jedan putnik iz tog vozila teško ozlijeđen i prebačen u riječki KBC. U bolnici su i vozač i suvozač iz Scirocca, također s teškim ozljedama.

Ovo je druga prometna nesreća u zadnja dva dana, a u kojoj je živote izgubilo više osoba. Jučer ujutro je na autocesti A1 došlo do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile četiri osobe, a petero ih je ozlijeđeno.

I.B.