VIDEO ZA KRAJ DANA Dišpet prema jugu

Foto: Čitatelj / Screenshot

PREKO – Potopljene rive diljem Makarske rivijere, spašavanje ribarskih brodova u Veloj Luci, potpuno razbijena riva u Dubrovniku, potonule i oštećene brodice na Pelješcu, nasukavanje trajekta u Zadru i hitan transport trudnice s Hvara, samo su djelić današnjeg jugom nabijenog dana kojem doista treba i malo opuštenog tona.

Za ovo posljednje pobrinula se performerica, kojoj doduše ne znamo ime, no čitatelj kaže da je šlag na kraju cijele ove današnje priče o južini.

Dodaje da joj ovo nije prvi ovakav performans i da je već plesala ovako na zadarskim Orguljama, no vidljivo je da je ovaj pothvat prilično teži, a čini se i opasniji.

I dok je trajekt iz Preka prema Zadru muku mučio da pristane u Gaženicu, pa je udario u lukobran i srećom, pristao u staru zadarsku luku bez posljedica za putnike, posadu i brod, ova djevojka je odlučila demonstrirati pravi dalmatinski dišpet.

U Dubrovačkoj Republici vijećnici nisu donosili važne odluke za vrijeme južine jer su smatrali da se ne mogu donositi suvisle odluke.

Je li ova odluka bila najpametnija danas ili…?

Prosudite sami…

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

EKSKLUZIVAN VIDEO Trajekt Cres pun putnika u Zadru reful juga bacio na lukobran luke Gaženica