1 min. čitanja

SUDAR KAMIONA I AUTOMOBILA Jedna osoba ozlijeđena, zatvorena magistrala u Podstrani

SUDAR KAMIONA I AUTOMOBILA Jedna osoba ozlijeđena, zatvorena magistrala u Podstrani
Foto: DD

PODSTRANA – Na dionici ceste D8 u mjestu Podstrana oko 12.4. sati dogodila se prometna nesreća, sudar teretnog i osobnog vozila, prema za sada dostupnim informacijama jedna osoba je zatražila liječničku pomoć, a navedena dionica ceste u mjestu Podstrani je zatvorena za promet, te se koriste obilazni pravci, izvijestila je Splitsko-dalmatinska policija.

– U sudaru osobnog i teretnog vozila jedna osoba je ozlijeđena. Promet se odvija zaobilaznim pravcima – potvrdio je za Dalmaciju danas Jerko Kurevija iz splitske PU. Okolnosti pod kojima je došlo do nesreće još uvijek nisu poznate – kamion i automobil sudarili su se na Jadranskoj magistrali, u zavoju stotinjak metara iza skretanja za hotel u Podstrani, u smjeru Omiša.

Liječnička pomoć se pruža ozlijeđenoj osobi u KBC Split, dok se kompletni promet odvija preko uličica sjeverno od magistrale.

Novo:

14.20 h: Dionica ceste D8 u mjestu Podstrana u 14.20 sati je otvorena za promet, izvijestila je nakon izvršenog očevida i raščišćavanja magistrale splitska policija.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.