1 min. čitanja

VIDEO: POŽAR U SPLITU Planuo kontejner, pa izgorio automobil

VIDEO: POŽAR U SPLITU Planuo kontejner, pa izgorio automobil
Foto: Daniel Lončar / Facebook / Screenshot

SPLIT – U poslijepodnevnim satima netko je u Splitu zapalio kontejner, nakon čega se požar proširio na obližnji automobil, plavi Fiat Punto.

– S malim aparatom se ne bi ništa postiglo, a vatrogasci su baš brzo došli – kaže autor snimke koja je objavljena na društvenim mrežama.

– Dojava o požaru u ulici bana Berislavića u Spinutu stigla je u 16.25 sati. Najprije je buknuo plastični kontejner za smeće, a vatra se zatim proširila na drveni otpad koji se nalazio pored kontejnera, pa na automobil marke Fiat – doznajemo od splitskih vatrogasaca koji su na požar stigli s jednim vatrogasnim vozilom i brzo izgasili požar.

– Evo što se dogodi dok ja izvedem.psa! Ma nisam.napravila đir po ure. Zapalilo se, izgorilo i izgasili. Brzo je to sve bilo! Užas! – priča jedna svjedokinja.

– Čovik može jedino sist i plakat. Obzirom da je u pitanju Punto jedno 25 godina star, čisto sumnjam da će imat i za drugi polovni … – kaže susjed.

– Naš grad prepun škovaca i frustriranih likova… koji vole paliti… A nered kod parkiranja posebna priča – komentira druga Splićanka.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.