‘BOBIJI’ I OVE SEZONE NA CESTI: Prijavite se u Prometnu jedinicu mladeži

Foto: MUP

Policijska uprava splitsko-dalmatinska objavila je oglas za prijam u Prometnu jedinicu mladeži, za obavljanje poslova nadzora prometa u mirovanju i upravljanja prometom na raskrižjima.

Prema oglasu, obavljanje poslova nadzora prometa predviđeno je na području Splita, Solina, Makarske, Podstrane, Omiša, Trogira, Okruga, Segeta, Marine, Supetra, Milne, Bola i Selca.

Sukladno Pravilniku o programu i načinu osposobljavanja i djelovanja prometnih jedinica mladeži, pripadnik prometne jedinice mladeži – popularni ‘bobi’ – može biti učenik koji je navršio najmanje 16 godina života ili student, primjeren u učenju, ponašanju i radu. Prednost će imati učenici i studenti koji poznaju strane jezike i imaju položen vozački ispit.

Uz zamolbe je potrebno dostaviti:

– kratki životopis (obvezno navesti kontakt broj telefona/mobitela)
– potvrdu o školovanju
– presliku svjedodžbe zadnjeg završenog razreda (polugodišta) ili Indeksa
– potvrdu od liječnika obiteljske medicine.

Zamolbe će se zaprimati od 19. do 27. travnja 2021. godine, a potrebno ih je dostaviti osobno ili putem pošte u policijsku postaju prema mjesnoj nadležnosti, dok se za Grad Split i Solin, te Općinu Podstrana dokumentacija dostavlja u Postaju prometne policije Split, Put Plokita kbr. 81. Zamolbe dostavljene izvan roka ili s nepotpunom dokumentacijom, neće se razmatrati.

M.B.