1 min. čitanja

Zračna luka u Puli sezonu otvara letovima iz Rusije

Zračna luka u Puli sezonu otvara letovima iz Rusije
Foto: Wikimedia

PULA – Zračna luka Pula od početka ljetnog reda letenja (27. ožujka 2021.) nije imala redovnih međunarodnih linija. To će se promijeniti ove nedjelje, 25. travnja.

Od nedjelje, 25. travnja, ruska aviokompanija obnovit će promet na liniji Moskva – Pula – Moskva, javlja Croatian Aviation. Ovaj će avioprijevoznik liniju iz Moskve obavljati iz zračne luke Domodedovo.

S7 će na ovoj redovnoj liniji do kraja svibnja prometovati jednom tjedno, nedjeljom, zrakoplovima tipa A320neo koji imaju kapacitet od 164 sjedala. S7 Airlines je dugogodišnji korisnik pulske zračne luke, na ovoj je liniji do 2010. godine prometovao i većim zrakoplovima tipa Iljušin IL-86.

Drugi ruski avioprijevoznik, Nordwind Airlines, na liniji iz Moskve prema Puli (iz zračne luke Šeremetjevo) prometovat će od 28. travnja, također jednom tjedno do kraja svibnja.

Letovi ove kompanije najavljeni su svake srijede, na njima će prometovati zrakoplovi tipa B737-800, kapaciteta 189 putnika.

Dva spomenuta prijevoznika do kraja svibnja ponudit će više od 7700 sjedala između Moskve i Pule.

Kako piše Croatian Aviation, ruski nacionalni avioprijevoznik najavio je uspostavljanje redovne linije između Moskve i Pule. Zrakoplovi bi na ovoj liniji trebali prometovati svakodnevno, već od 1. lipnja.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.