1 min. čitanja

Split je uživao u guštima Wine EnoGASTRO Vip Eventa

Split je uživao u guštima Wine EnoGASTRO Vip Eventa
Foto: Promo

Unatoč visokim temperaturama splitski Žnjan okupio je u srijedu, na jednom mjestu, brojne znatiželjne ugostitelje i turističke djelatnike koji su došli vidjeti što im to nudi Wine EnoGASTRO Vip Event.

Riječ je o projektu čiji je cilj povezati ugostitelje i lokalne proizvođače te pružiti dodatnu edukaciju kako bi se poboljšala njihova ponuda i usluga. Održane su brojne radionice poznatih kuhara te prezentacije mnogobrojnih vina.

Foto: Promo

Ovo je peta godina projekta, a za razliku od prethodnih godina, ovogodišnja novost je Cooking show koji je održan pod vodstvom gastro chefa Dragana Jovanovića, a u pripremi su također sudjelovali kuhar Luka Dančulović i kuhar Marikomerca Tomislav Karamarko te lokalni restorani Zora Bila, Zrno soli, Brasserie on 7 te restoran Šug.

Cooking show bio je humanitarnog karaktera pri čemu je prikupljeno gotovo 4000 kuna, a taj će iznos zajedno s prikupljenim financijskim sredstvima na svim ostalim eventima biti doniran Udruzi osoba s
invaliditetom Sisačko-moslavačke županije za novu „Sobu čuda”.

Slijedeći Wine EnoGASTRO Event održat će se 30. lipnja u Zadru, te 1. srpnja u Zagrebu.

Projekt je organiziran pod pokroviteljstvima Hrvatske turističke zajednice, Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, Grada Splita i Turističke zajednice grada Splita, Hrvatske gospodarske komore ŽK Split, a pokroviteji projekta su Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede RH.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.