1 min. čitanja

PIJANI ZA VOLANOM: Policija im ispraznila džepove i oduzela vozačke dozvole

PIJANI ZA VOLANOM: Policija im ispraznila džepove i oduzela vozačke dozvole

Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska proteklih je dana vršila kontrolu prometa, kojom prilikomm je otkrila  nekoliko slučajeva vožnje pod utjeCajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola zabilježena je kod vozača koji je prilikom kontrole prometa zaustavljen u ranim jutarnjim satima 11. srpnja na Lastovu. 52-godišnji muškarac koji je vozio osobni automobil dubrovačkih registarskih oznaka napuhao je čak 2,43 promila.

Isključen je iz prometa i zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja te je prekršajno sankcioniran novčanom kaznom od 10.000 kuna i tromjesečnom zabranom upravljanja vozilima „B“ kategorije.

Najveća je novčana kazna pak izrečena u Stonu, gdje je 27-godišnja vozačica osobnog vozila dubrovačkih registarskih oznaka u večernjim satima, vozeći pod utjecajem alkohola od 1,96 promila, u srijedu 7. srpnja skrivila prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Njoj je određena novčana kazna u iznosu od čak 11.300 kuna, a uz to joj je izrečena zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od tri godine.

M.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.