2 min. čitanja

Završio sportski tjedan na Unijama

Završio sportski tjedan na Unijama
Foto: Sunset Unije Festival

UNIJE su prošloga tjedna imale svoju mini-olimpijadu. SUrF turnir u odbojci okupio je 8 timova, s ekipama 4 protiv 4 igrača, različitih uzrasta. U višednevnoj Školi surfanja svi zainteresirani mogli su savladati prve korake u jahanju na valovima. Usprkos još jednom toplinskom valu, odbojkaški teren vrvio je natjecateljima i navijanjem, a proglašene su i dvije najbolje ekipe. U neposrednoj blizini odbojkaškog terena, oni skloniji  individualnim sportovima svakoga su jutra uz vodstvo stručnog trenera stjecali prva iskustva u surfanju.

Nakon festivala sporta na Unijama, ovaj će tjedan obilježiti ponajprije različita umjetnička događanja, no kako Unijane još uvijek drži sportski duh, bit će organizirana i jedna atletska utrka, a oni najmlađi željni natjecanja imat će priliku okušati se na utrci SUP-ova, ili pak unijskoj alki…

Foto: Sunset Unije Festival

Ponedjeljak je na Unijama započeo večernjim koncertom kćeri i mame Šteter (dvije flaute i gajde). Utorak je organizirano tradicionalno događanje za sve filmofile, Filmske projekcije „u divljini“, a srijedu u isto vrijeme čitat će se priče za laku noć najmlađima na Janijevoj plaži. U srijedu se nastavlja i glazbeni dio programa koncertom gitariste Borne Brkića u 21.00h za proslavu rođendana plažabara BaraBar.

Foto: Sunset Unije Festival

Posebnost nadolazećeg tjedna jest i velika proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u četvrtak 5. kolovoza koja će uključiti raznolike natjecateljske turnire kao što su trkačka utrka do svjetionika, Unijska alka (13+), turnir u beli i utrka SUPova za djecu.

Foto: Sunset Unije Festival

Kraj tjedna organizatori će obilježiti Radionicom slaganja Rubikove kocke u 10.00h BaraBaru, dok se za večernje sate s početkom u 21.00h planira prava filmska poslastica – renomirani Liburnia Film Festival (LFF) gostuje u unijskom kinu na plaži, a kakvi sve filmski uratci očekuju otočane i njihove goste, provjerite na webu i društvenim mrežama Sunset Unije Festivala.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.