DIVLJACI S HVARA Iznajmljivači brodica se potukli: ‘Ne’š mi uzet’ goste…!’

Foto: 24 sata / Screenshot

HVAR – U lučici u samom središtu grada Hvara eskalirale su napetosti između iznajmljivača brodica, odnosno onih koji se bave transferom turista.

Sudeći prema snimkama koje je objavio portal 24 sata, sukobi su nadišli obične svađe, a tenzije su sad već tolike da se započinju i tučnjave.

– Ova snimka tučnjave nastala je 17. kolovoza oko 12.30 sati. Mlađi muškarac ‘ukrao’ je goste ovom krupnijem gospodinu sa snimke ponudivši im 200 kuna jeftiniji transfer. Prvo su se posvađali, a onda su proradile i šake. Turisti, ali i svi mi domaći, bili smo u šoku – kaže nam čitatelj koji je poslao snimke portalu 24 sata.

Drugi sukob, na kojoj se vidi kako muškarac leti u more, izbio je iz istog razloga kao i prvi.

– Turisti su došli tražeći vlasnika brodice s kojim su se dogovorili za transfer. Dočekao ih je drugi skiper i predstavio se kao taj kojeg oni traže. U principu, oteo mu je mušterije. Potom je došao muškarac čiji su to zapravo bili gosti i nakon svađe gurnuo ovog drugog u more. To je bilo u subotu popodne, oko 17 sati – kaže čitatelj za 24 sata dodajući kako ni u jednom slučaju nije intervenirala policija.

Novinari 24 sata pozvali su i PU splitsko-dalmatinsku. Oni su im kazali kako nisu zabilježili opisane događaje, odnosno remećenje javnog reda i mira.