1 min. čitanja

Morski đir Festivala sportske rekreacije u sklopu programa “Sva lica Platka”

Morski đir Festivala sportske rekreacije u sklopu programa “Sva lica Platka”
Foto: PGŽ

LOVRAN – “Festival sportske rekreacije” prethodni vikend održan je na čak dvije lokacije. Platak je ugostio poznati program “Sva lica Platka”, dok je “Morski đir” premijerno održan u Lovranu u cilju promocije vodenih sportova i sportsko-rekreativne ponude na obali.

Od jutarnjih sati najmlađi su uživali u tečaju udičarenja, a veliki interes vladao je i za vožnjom svjetskog hita – SUP-a. Uspješni jedriličari JK Istra Lovran podučavali su osnovne tehnike jedrenja, dok je profesionalni skiper OpaSailing School & Cruise tima uveo sve zainteresirane u svijet jedrenja na krstašu, školskom brodu Este 24 .

Sljedeće “morsko” izdanje najavljeno je već za ovaj četvrtak u Ičićima. Na poznatoj plaži bit će održana škola jedrenja, brojni sportovi na pijesku i program za djecu.

Vrlo aktivna i uspješna je bila i subota. “Sportsko lice Platka 2021.” okupilo je najveći broj ekipa i sportaša u turnirima odbojke na pijesku, malonogometnom turninu, košarci, disc golfu i boćanju. Po prvi put program je ugostio igrače iz inozemstva i mini turnir u ženskoj košarci, a nakon 2017. i košarku u kolicima zahvaljujući Košarkaškom klubu osoba s invaliditetom ‘Kostrena’.

Festival sportske rekreacije organizira Savez sportske rekreacije „Sport za sve“ PGŽ pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, u suradnji sa Zajednicom sportova PGŽ i Hrvatskim olimpijskim odborom.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.