2 min. čitanja

Zadarska poduzetnica lansirala prvi poslovni web za profesionalce u nautičkom čarteru

Zadarska poduzetnica lansirala prvi poslovni web za profesionalce u nautičkom čarteru
Foto: Morski.hr

Nautička čarter industrija u Hrvatskoj ovih dana dobila je novi alat koji bi im trebao olakšati poslovanje. U promet je pušten prvi poslovni web čarter.hr namijenjen profesionalcima iz nautičkog čartera.

Portal je pokrenula zadarska poduzetnica i specijalistica za digitalni marketing Selma Čmelik s ciljem da na jednom mjestu umreži sve subjekte iz domaćeg nautičkog čartera te im učini dostupnim informacije koje će njihovo poslovanje, tvrdi, podignuti na višu razinu.

Foto: BBS

– Uočila sam potrebu i imala veliku želju stvoriti jedinstveni prostor za profesionalce u nautičkom sektoru – vlasnike i rukovoditelje čarter tvrtki, operativce, servise usko povezane s industrijom. Mjesto na kojem će pronaći sve informacije i alate koji će im pomoći unaprijediti i razviti poslovanje u sektoru koji unatoč pandemiji, pokazuje veliki potencijal – ističe autorica projekta koja je veliki dio svog radnog vijeka provela
upravo u čarteru.

Čarter industrija je dosad sve relevantne informacije i trendove vezane uz ovaj sektor dobivala iz izvora primarno namijenih srodnim industrijama poput one hotelijerske. Svrha novog poslovnog portala je da zemlja s najvećom čarter flotom na svijetu dobije online prostor namijenjen samo njoj. Čmelik ističe kako je smisao novog portala da postane središnje mjesto za one koji rade u čarter industriji, izvor točnih i pravodobnih informacija, korisnog sadržaja, ali i mjesto susreta te razmjene poslovnih ideja.

Poseban naglasak stavljen je na digitalne alate preko kojih se posjetitelji mogu upoznati s najsuvremenijim digitalnim programskim rješenjima koja čarter poslovanju mogu donijeti mnoge koristi te pojednostaviti
razne procese.

Čarter.hr obuhvatit će tvrtke i subjekte iz sva tri segmenta čartera u Hrvatskoj – one iz standardnog najma plovila bez posade, takozvanog bareboat chartera, zatim crewed yacht chartera kao i one koji se bave guletima i mini kruzerima.

Projekt će službeno biti predstavljen na ovogodišnjem Biograd Boat Showu 21. i 22. listopada, u sklopu poslovnog događaja Croatia Charter Expo namijenjenog čarter tvrtkama.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.