1 min. čitanja

U Puli posebna regulacija prometa zbog snimanja kriminalističke serije

U Puli posebna regulacija prometa zbog snimanja kriminalističke serije
Foto: Boris Kačan

PULA  – U svrhu pripreme seta i snimanja kriminalističke televizijske serije „Ze Network“ u produkciji BLUE SKY ADRIATIC, 17. i 18. listopada 2021. godine na snazi će biti privremena regulacija prometa na više lokacija u gradu.

Slijedom navedenog, 17. listopada, u periodu od 07:00 do 11:30 sati, u vrijeme priprema i snimanja serije, zabranit će se promet vozila na Rivi, dok će u periodu od 15:30 do 17:30 sati privremeno biti zabranjen promet vozila na Giardinima.

Nadalje, u ponedjeljak, 18. listopada, u periodu od 07:00 do 11:00 sati, bit će onemogućen promet vozila u Scaliarevoj ulici, Ozad Arene, Varaždinskoj ulici, Faverijskoj ulici, Gladijatorskoj ulici i Emovoj ulici, te od 7:00 do 16:00 u Istarskoj i Flavijevskoj ulici.

Za vrijeme zabrane prometa na navedenim dionicima preusmjeravat će se promet vozila.

Foto: Grad Pula

Osim toga, redari i službene osobe na setu vodit će računa da se, u vrijeme snimanja scena, kontrolira prolaz pješaka na Trgu Forum, Trgu Sv. Tome, Kandlerovoj i Flanatičkoj ulici, Trgu Portarata, Ulici Sergijevaca i Usponu Konzula Istranina, a sve kako se ne bi ugrozila njihova sigurnost. Stanari, vlasnici objekata imat će pristup do svojih nekretnina uz povremeni zastoj.

Bit će promjena i u stajalištima javnog gradskog prijevoza na način da 17. listopada, u periodu od 15:30 do 17:00 sati, autobusi Pulaprometa neće koristiti stajališta „Giardini 1“ i ono nasuprot. Linije će prometovati zaobilazno preko tržnice, a zamjenska stajališta bit će na tržnici i kod MUP-a.  U ponedjeljak, 18. listopada, u vremenu od 07:00 do 16:00 sati će,  zbog snimanja u Istarskoj ulici i Flavijevskoj ulici, autobusi prometovati Rivom do Autobusnog kolodvora.

U ovisnosti o tijeku snimanja scena, moguće su manje izmjene navedenih satnica.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.