Hrvatska premijera plovila iz linije Bali katamarana

Foto: Croatia Yachting

BIOGRAD NA MORU – Croatia Yachting na 23. Biograd Boat Showu premijerno na hrvatskom tržištu prikazuje dva plovila iz linije Bali katamarana.

Bali 4.2

Osnovni dio dizajna katamarana na Baliju je otvoren, neprekinuti prostor koji omogućuje besprijekorno kretanje kroz cijeli katamaran. Unutrašnjost i vanjština postaju jedno, zahvaljujući velikim nagibnim garažnim vratima koji besprijekorno spajaju kokpit i salon.

Foto: Croatia Yachting

Bali 4.2 prvi je katamaran svoje veličine koji izravno povezuje salon s prednjim kokpitom, gdje se cijela posada može udobno smjestiti i sunčati! Još jedna novost je prostor za tuširanje odvojen od glave kako bi pružio još veću praktičnost.

Prostrani salon zaštitni je znak Bali katamarana, a Bali 4.2 nije iznimka, s dovoljno prostora za sjedenje oko stola sa šipkom. Dizajn ovog katamarana nudi različite mogućnosti izgleda i veliki izbor vrhunskih materijala, pa je prilagodljiv do posljednjih detalja!

Bali 4.6

S okvirom elegantnijim nego ikad, Bali 4.6 je showstopper u svojoj klasi. On donosi taj zaštitni znak Bali učinkovitosti u korištenju prostora i Open Spacea. Krmeni kokpit i salon postaju jedno veliko stambeno područje s nagibnim garažnim vratima.

Foto: Croatia Yachting

Potpuno opremljena kuhinja sa štednjakom i dvostrukim hladnjakom u punoj veličini sa zamrzivačem i hladnjakom za vodu. Novi materijali za interijer donose novu eleganciju u estetiku Balija. Iz salona možete izravno pristupiti čvrstom prednjem kokpitu kako biste uživali u suncu i osvježavajućem morskom povjetarcu. Prednji kokpit dovoljno je velik za uživanje cijele obitelji – nema prostora za gubljenje ili možete uživati ​​u pogledu od 360 ° s flybridgea opremljenog ležaljkama, stolom i hladnjakom.

Foto: Croatia Yachting

Bali 4.6 dolazi u tri verzije: s 3, 4, 5 i do 5+2 rasporedom kabine. Potpuno dovoljno, sa spremnikom za vodu od 800 l, spremnikom za gorivo od 800 l i aparatom za vodu, Bali 4.6 je pogodan za sve nautičare koji cijene udobnost i prostor.

I.B.