2 min. čitanja

POVRATAK POPULARNE UTRKE Plava Laguna Polumaraton 14/15 svibnja

POVRATAK POPULARNE UTRKE Plava Laguna Polumaraton 14/15 svibnja
Foto: Plava Laguna

POREČ –

Plava Laguna Polumaraton ponovno se vraća u Poreč s namjerom da oduševi sve ljubitelje trčanja. Plava Laguna Polumaraton ove će se godine 

održati

 14. i 15. svibnja kada će Poreč ugostiti oko 1000 ljubitelja trčanja. Trkači dolaze s naših najvećih emitivnih tržišta, prije svega Italije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske.U subotu će se održati 4 km dug Family Run, utrka koju trče roditelji i djeca poznatom dionicom kroz kampove Zelena Laguna i Bijela Uvala. U subotu u popodnevnim satima održat će se dječje utrke Kids Run posebno skrojene za zabavan ulazak u trkački svijet i koje su u potpunosti besplatne. U utrkama mogu sudjelovati djeca već od 4 godine, jer će njihovim godištima biti prilagođene i distance koje se trče (od 400-1.800 m).
Foto: Plava Laguna
Sami Polumaraton, kao i utrka 10 K se trče u nedjelju. Polumaraton podrazumijeva dionicu od 21 kilometra na stazi od Hotela Parentium Plava Laguna, preko Plava Resorta, do grada Poreča, i natrag prema Hotelu Parentium (2 kruga). Sudionici mogu izabrati i kraću utrku od 10K koja se trči od Hotela Parentium, preko Plava Resorta do grada Poreča i natrag. Za sudjelovanje u polumaratonu potrebno je imati navršenih 18 godina., a za 10 K 16 godina.
Foto: Plava Laguna
Prema riječima organizatora, prof. Gorana Vrusa, drago mu je da nakon dvije godine pauze konačno imamo utrku u njenom punom obimu. – Riječ je o tradicionalnoj rekreativnoj utrci kojima se raduju ljubitelji trčanja iz ovog dijela Europe te želimo i dalje zauzimati posebno mjesto na karti destinacija koje će ljubitelji trčanja obići u proljeće. Težimo svim sudionicima i gostima pružiti zabavan i kvalitetno proveden proljetni dan, a iznad svega osjećaj sigurnosti i opuštenu atmosferu. Vidimo se na Plava Laguna Polumaratonu da zajedno uživamo u druženju i trčanju, jednom od najljepših i sve popularnijih oblika rekreacije. U međuvremenu, iskoristimo dodatno vrijeme za treniranje – istaknuo je Goran Vrus, direktor utrke.
Foto: Plava Laguna
Prijaviti se može već sada putem internetske prodaje kotizacija OVDJED.G.
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.