1 min. čitanja

Milanović s izaslanstvom Hrvatskog društva za pomorsko pravo: “Hrvatska ima izvrsne stručnjake!”

Milanović s izaslanstvom Hrvatskog društva za pomorsko pravo: “Hrvatska ima izvrsne stručnjake!”
Foto: Ured predsjednika

Predsjednik Republike Zoran Milanović održao je danas u Uredu predsjednika sastanak s članicama i članovima Hrvatskog društva za pomorsko pravo, udrugom znanstvenika i stručnih djelatnika te tvrtki i ustanova čije su djelatnosti vezane uz pomorstvo.

Hrvatsko društvo za pomorsko pravo osnovano je 1991. godine radi izučavanja, promicanja i poticanja razvoja pomorskog prava i prava unutarnje plovidbe Hrvatske. U proteklih 30 godina rada, rečeno je na sastanku, bili su organizatori ili suorganizatori preko 40 domaćih i međunarodnih, znanstvenih i stručnih događaja na kojima se raspravljalo o širokom spektru pomorsko-pravnih tema. Isto tako, Društvo surađuje s institucijama Republike Hrvatske na pripremi zakona i drugih propisa iz područja mora, pomorstva, morskih luka i pomorskog dobra.

Foto: Ured Predsjednika

Hrvatska ima izvrsne stručnjake za pomorsko pravo, poručili su predstavnici Hrvatskog društva za pomorsko pravo koje je član Međunarodne udruge društava za pomorsko pravo.

Na sastanku u Uredu predsjednika bili su predsjednik Hrvatskog društva za pomorsko pravo izv.prof.dr.sc. Gordan Stanković, bivši dopredsjednici prof.dr.sc. Dragan Bolanča i prof.dr.sc. Dorotea Ćorić, dopredsjednici prof.dr.sc. Petra Amižić Jelovčić, izv.prof.dr.sc. Adriana Vincenca Padovan, doc.dr.sc. Mišo Mudrić i doc.dr.sc. Iva Tuhtan Grgić te glavni tajnik Društva dr.sc. Igor Vio.

Uz predsjednika Milanovića bila je savjetnica Predsjednika Republike za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.