1 min. čitanja

Dikan tvrdi da je napadnut u splitskoj luci: “Sramim se što sam rođen ovdje”

Dikan tvrdi da je napadnut u splitskoj luci: “Sramim se što sam rođen ovdje”
Foto: Lučka uprava Split / Facebook

SPLIT – Josip Radeljak Dikan na Facebooku je objavio da je napadnut u Splitu i to, kako on tvrdi, zbog zagrebačkih tablica na svom automobilu.

Njegov opis događaja prenosimo u integralnom obliku:

“DOGODILO SE DANAS u mom rodnom GRADU SPLITU !? – sramota! Iskrcam se mirno sa trajekta i krenem autom prema autoputu za Zgb!? Najednom na šofer šajbi s vanjske strane ugledam mladog na nulu ošišanog “orangutana” koji tuće šakama, pljuje i dere se na mene: “Marš piz*o zagrebačka u Zagreb – i još jednom gad pljune u staklo… itd itd. sve gadnije !

Naravno na bijeloj i pohabanoj majici,sa prsne strane, piše mu ogromnim slovima H A J D U K. E tu se budaletina zajebe, jer slučajno naišo na Spličanina sa blagim iskustvom i okusom ulice u mladosti, možda čak i većom od primjerka spliskog orangutana “od kolina”?? Nije bilo druge, već izađoh van iz auta bez i primisli da je divljak navalio na mene samo zbog ZAGREBAČKE TABLICE na mom autu !?? Jadno !?

Na profinjenom splitskom dijalektu, tj. na jeziku koji orngutan jedino razumije, poslah ga u sočno u “PIČKU MATERINU” !? Zabezeknut, orangutan je pognute glave otišao i dalje sa HAJDUKOM na prsima!? Priznajem: Prvi put u životu sram me je što sam rođen u mom predivnom Splitu !

Hajduk bi zbog svoje časti i ponosa, a i radi Splita, trebao zabraniti svim valjda “torcida orangutanima”, da nose i time sramote, majicu sa njegovim slavom ispisanim imenom ! Oprosti im Splite !?” napisao je Dikan na Facebooku.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.