JVP Split organizira humanitarnu akciju “Srcem za male heroje”

Foto: Grad Split

SPLIT – Javna vatrogasna postrojba Grada Splita organizira 2. po redu humanitarnu akciju “Srcem za male heroje” kojoj je cilj prikupiti određeni dio sredstava za nabavku medicinskog uređaja odjelu Klinike za dječije bolesti KBC-a Split, zavod za intezivnu pedijatriju.

Središnji dio akcije je humanitarna utrka 31. srpnja 2022. Start je u 19:00h sa splitske Rive, a cilj Ispostava Marjan JVP Split. Duljina trase je 2,3 kilometra.

– Pozivam pripadnike dobrovoljnih vatrogasnih društava, javnih vatrogasnih postrojbi, dobrovoljnih i profesionalnih postrojbi u gospodarstvu da se priključe humanitarnoj akciji Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita “Srcem za male heroje”. Ovom humanitarnom akcijom prikupljaju se sredstva za kupnju respiratora za prijevoz helikopterom naših malih heroja na području cijele Dalmacije, pokažimo još jedanput VELIKO hrvatsko vatrogasno srce – stoji u pozivu glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića.

U humanitarnoj akciji može se sudjelovati i kupnjom majica preko webshopa ili uplatom na IBAN HR3524070001300027858.

Majice su proizvodnja omiškog Galeba, oznake Hrvatska kvaliteta, a posjeduju i certifikat “Oko-tex” što dodatno ukazuje da upotrijebljene sirovine i tehnološki procesi zadovoljavaju stroge ekološke kriterije.