Pogledajte plažu na Rabu u koju je uloženo više od 2 milijuna eura

Foto: Imperial/Valamar/Facebook

RAB – Stanovnici Raba i njihovi gosti pozvani su da u srijedu u kasnim poslijepodnevnim satima dođu na svečano otvorenje nove pješčane plaže u sklopu hotela Valamar Padova na Rabu, u čije uređenje je ova hotelska kuća uložila više od 2 milijuna eura.

Otvorenje plaže zamišljeno je uz bogati zabavni program, a okupljanje svih zainteresiranih predviđeno je za 19:30 sati. Tvrtka Imperial Riviera je još 2012. godine prema Gradu Rabu inicirala projekt izgradnje, proširenja i uređenja plaža na području Banjola, od hotela Valamar Padova do Padova Premium Camping Resorta. U anketama koje su proveli među svojim gostima upravo je potreba izgradnje i uređenja plaža na Rabu bila najčešća tema.

Foto; Imperial/Valamar/Facebook

Na plaži su postavljeni baldahini i ležaljke te nekoliko atrakcija za djecu, a dio plaže je predviđen kao slobodna zona u kojoj kupači po želji mogu postaviti i svoje ručnike. Kapaciteta za oko 700 kupača, pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela trenutno je najmodernija i, kako tvrde koncesionari, najljepše uređena plaža na otoku Rabu. Plažom upravlja Imperial Riviera kao koncesionar, a plaža je osim gostima hotela Valamar Padova otvorena i svim sugrađanima i ostalim turistima koji borave na otoku Rabu.

Inače uređenje navedene plaže počelo je prošlu jesen, a o tome je pisao i naš portal nakon što su nam se javili Rabljani zabrinuti zbog nasipavanja plaže, zamućenja mora i teške mehanizacije zbog čega je na teren pozvana i inspekcija.

Pogledajte i s čim su je nasipali…