2 min. čitanja

VIDEO Strašna tragedija u susjedstvu: Policajac pred očima oca gliserom ubio djevojčicu

VIDEO Strašna tragedija u susjedstvu: Policajac pred očima oca gliserom ubio djevojčicu
Foto: Screenshot / Twitter

Bivši načelnik Policijske uprave u albanskom gradu Himare, Arjan Tase, sumnjiči se da je ubio 7-godišnju djevojčicu Jonadu Avdie, a potom se vratio na kopno i potukao s njenim ocem Bledarom Avdiem.

Arjan Tase kaže da je izgubio kontrolu nad plovilom, međutim svjedoci tvrde da je izvodio opasne manevre i glisirao preblizu obale.

Prepričavajući tragičan dan lokalnim medijima, Bledar Avdie je rekao da se kupao zajedno sa kćerkom blizu obale, kada je ugledao bijeli gliser s dvoje ljudi koji juri u njegovom pravcu.

- Došao je velikom brzinom do mene i nje. Ja sam zaronio, a gliser je direktno udario u moju kćer - riječi su Bledara Avdia, koji je sa svojim djetetom i suprugom u utorak došao na plažu Potam u Albaniji, nakon čega se oko 14 sati dogodila jeziva nesreća.

Blic piše da se Tase nakon incidenta na plaži potukao s Bledarom Avdiom. Na društvenim je mrežama objavljena snimka na kojoj se navodno može vidjeti fizički obračun između Tasea i Avdie.

Bislim Ahmetajm, učitelj koji je tog dana bio na plaži, prisjetio se na Facebooku kako mu je Bledar nakon toga prišao i rekao: "Trebao sam umrijeti umjesto nje."

Unë e ngushëllova Bledarin, babin e Jonadës💦💦💦. Familja Avdia i ka hapur dyert dhe pret ngushëllime për humbjen...

Posted by Bislim Ahmetaj on Wednesday, August 3, 2022

Istražitelji kažu da je policajac Arjan Tase gliserom vodio svoju obitelj iz Porto Palerma u Potam, koji se nalazi na udaljenosti od oko pet milja od mjesta nesreće. Propeleri su izazvali ozbiljne ozljede koje su dovele do momentalnog gubitka života, rekao je glasnogovornik policije.

Tase je sada pod istragom za "ubojstvo iz nehata", dok je otpušteno 15 policajaca koji su tog dana trebali čuvati obalni pojas.

Smrt malene Jonade razbjesnila je građane Albanije, pa se širom zemlje održavaju i prosvjedi, a u glavnom gradu Tirani, jučer su se desetine prosvjednika sukobile s policijom.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.