>
  1 min. čitanja

Kulinarska radionica u Biogradu na moru: "Kako umjetna inteligencija transformira gastronomiju?"

Kulinarska radionica u Biogradu na moru: "Kako umjetna inteligencija transformira gastronomiju?"
Foto: Pexels

Sviđala vam se "najezda" umjetne inteligencije ili ne, činjnica je da se u Biogradu na moru 28. i 29. siječnja održava kulinarska radionica na temu "Kulinarska kreativnost za novo doba – kako umjetna inteligencija transformira svijet gastronomije".

Cilj je obuka polaznika za kreativno i inovativno pripremanje jela, te razvoj novih kulinarskih vještina i sposobnosti, prenosi eZadar.

Eto i rasporeda:

  • Utorak (28.1) od 17:00 do 20:00 h – Priprema (teorijska objašnjenja) i termička obrada (Sous vide) namirnica
  • Srijeda (29.1.) od 09:00 do 12:00 h – Teorijsko predavanje o mogućnosti primjene AI u kulinarstvu i finalizaciji jela te degustacija

Radionicu vodi Branko Ognjenović, majstor kuhar i prof.sr.sc. Drago Ružić, majstor kuhar. Radionica je ovo namijenjena svim ugostiteljima s biogradskog područja.

J.T.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2025 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.