Kulinarska radionica u Biogradu na moru: "Kako umjetna inteligencija transformira gastronomiju?"

Sviđala vam se "najezda" umjetne inteligencije ili ne, činjnica je da se u Biogradu na moru 28. i 29. siječnja održava kulinarska radionica na temu "Kulinarska kreativnost za novo doba – kako umjetna inteligencija transformira svijet gastronomije".

Cilj je obuka polaznika za kreativno i inovativno pripremanje jela, te razvoj novih kulinarskih vještina i sposobnosti, prenosi eZadar.

Eto i rasporeda:

  • Utorak (28.1) od 17:00 do 20:00 h – Priprema (teorijska objašnjenja) i termička obrada (Sous vide) namirnica
  • Srijeda (29.1.) od 09:00 do 12:00 h – Teorijsko predavanje o mogućnosti primjene AI u kulinarstvu i finalizaciji jela te degustacija

Radionicu vodi Branko Ognjenović, majstor kuhar i prof.sr.sc. Drago Ružić, majstor kuhar. Radionica je ovo namijenjena svim ugostiteljima s biogradskog područja.

J.T.