>
  1 min. čitanja

Radionica soljenja ribe - Ovako se to radilo nekad!

Radionica soljenja ribe - Ovako se to radilo nekad!
Foto: Muzej Grada Umaga

UMAG - U sklopu projekta "S okusom mora - Sapore di mare" Muzej Grada Umaga organizirao je nekoliko praktičnih radionica kako bi građanima prenijeli tradicionalna znanja i vještine lova, konzumacije i konzerviranja ribe, a sve u svrhu povećanja konzumacije ribe.

Na radionici ćete ne samo čuti, već i isprobati soliti i ponijeti kući svoje usoljene srdele.

Zbog ograničenog broja korisnika, prijava je obavezna na: facebook inbox, umagmuzej@gmail.com ili 098/440 691.

Projekt je financiran sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, a provodi se u partnerstvu sa Zajednicom Talijana "Fulvio Tomizza".

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Za soljenje najbolja “majska srdela”, no kako to činiti, kad nam dolazi novi lovostaj? | | Morski HR
Hrvatskim ribarima bit će isplaćeno 75 milijuna kuna potpora, što je prije stanovita vremena najavilo resorno Ministarstvo poljoprivrede. Sada je službeno objavljeno: “Europska komisija je u peta
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.