>
  1 min. čitanja

U Malom Lošinju radionica o primjerima dobre prakse povezivanja lokalnih proizvođača i ugostitelja

U Malom Lošinju radionica o  primjerima dobre prakse povezivanja lokalnih proizvođača i ugostitelja
Foto: Morski HR

MALI LOŠINJ će biti domaćin radionice „Primjeri dobre prakse povezivanja lokalnih  proizvođača i ugostitelja“, u organizaciji LAG-a „Kvarnerski otoci", namjenjene za lokalne  proizvođače, ugostitelje i sve one koji stvaraju lokalno dobro.

Radionica se održava u sklopu  projekta KUlinarska HArmonija ČArobnih okusa Primorsko – goranske županije, te je jedna od  mnogih aktivnosti kojima se promiče lokalna proizvodnja i gastronomska baština i potiče  održivost. 

Projekt sadrži niz događanja gastronomske tematike u svrhu poticanja razvoja ruralnog  područja i povećanja konkurentnosti lokalnih proizvođača kroz podizanje svijesti o  vrijednostima lokalne proizvodnje i gastronomske baštine i promociju kratkih lanaca  opskrbe.

Sudionici će na radionici moći čuti pobliže o održivom turizmu i samom povezivanju lokalne  proizvodnje s turističkom ponudom uz primjere dobre prakse, o važnosti autentičnosti i  iskustvenom turizmu kao ključu uspjeha, kao i o primjerima najboljih praksi i samim  razlozima uspjeha, umrežavanju, digitalizaciji i mjerenju uspjeha. 

Ova radionica ima za cilj prikazati uspješne jednadžbe poslovnog uspjeha koje su se otkrile s  iskustvom poslovanja, a koje bi lokalni proizvođači i ugostitelji mogli iskoristiti za svoje  poslovanje kako bi postigli još bolje rezultate, a održat će se u muzeju Apoksiomena u četvrtak 20. veljače, od 09.30 do 13.00 sati.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2025 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.