>
MALI LOŠINJ će biti domaćin radionice „Primjeri dobre prakse povezivanja lokalnih proizvođača i ugostitelja“, u organizaciji LAG-a „Kvarnerski otoci", namjenjene za lokalne proizvođače, ugostitelje i sve one koji stvaraju lokalno dobro.
Radionica se održava u sklopu projekta KUlinarska HArmonija ČArobnih okusa Primorsko – goranske županije, te je jedna od mnogih aktivnosti kojima se promiče lokalna proizvodnja i gastronomska baština i potiče održivost.
Projekt sadrži niz događanja gastronomske tematike u svrhu poticanja razvoja ruralnog područja i povećanja konkurentnosti lokalnih proizvođača kroz podizanje svijesti o vrijednostima lokalne proizvodnje i gastronomske baštine i promociju kratkih lanaca opskrbe.
Sudionici će na radionici moći čuti pobliže o održivom turizmu i samom povezivanju lokalne proizvodnje s turističkom ponudom uz primjere dobre prakse, o važnosti autentičnosti i iskustvenom turizmu kao ključu uspjeha, kao i o primjerima najboljih praksi i samim razlozima uspjeha, umrežavanju, digitalizaciji i mjerenju uspjeha.
Ova radionica ima za cilj prikazati uspješne jednadžbe poslovnog uspjeha koje su se otkrile s iskustvom poslovanja, a koje bi lokalni proizvođači i ugostitelji mogli iskoristiti za svoje poslovanje kako bi postigli još bolje rezultate, a održat će se u muzeju Apoksiomena u četvrtak 20. veljače, od 09.30 do 13.00 sati.
D.G.
© 2025 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev